Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ingatlanértékesítő

Nádudvar
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4251753
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Új célokra vágyik? Tűzze ki, tegyen érte,  valósítsa meg  azokat!
Ha önnek természetesen a családja a legfontosabb, de szépen cseperedő gyermekeinek ellátása és a háztartási teendők  mellett sok a szabadideje, s úgy érzi, valami még hiányzik az életéből, tervezzen karriert,  legyen értékesítő az OTP Ingatlanpontnál.
Olyan embert keresünk, aki önálló, talpraesett, akit nem rettent el a változatos munka, aki váratlan helyzetekben rugalmasan és gyorsan tud reagálni. Aki szeretné az idejét szabadon beosztani, aki nálunk elindulhat az önmegvalósítás útján.
A feladat :  új ügyfelek keresése, megbízási szerződések kötése, az ingatlanok bemutatása a potenciális vásárlóknak, az elvégzett munka dokumentálása.
A cél : cégünk, az OTP Ingatlanpont piacvezető szerepe, az ügyfelek elégedettsége, a vevők és vásárlók egymásra találása.
Fizetés: a határ a csillagos ég, a ráfordított munka mennyiségének és minőségének függvényében.
Végzettség: nálunk a hozzáállás és a rátermettség fontosabb a diplománál. Egy érettségi éppen elegendő a sikerhez, de a lustaság, a nemtörődömség és a rugalmatlanság kizáró okként szerepel cégünk elvárásai között.
Szeretnénk,  ha ön   munkájára, környezetére, önmagára igényes emberként lenne sikeres értékesítő az OTP Ingatlanpontnál, aki szorgalmas, precíz és pontos. .
Cégünk az OTP bank teljes háttértámogatását élvezi, annak minden előnyével. Az OTP Ingatlanpont Kft. egy dinamikusan és folyamatosan fejlődő társaság, melyet a legjobbak között tartanak nyilván.
Ha magára ismert, ha látja magát ingatlanközvetítőként dolgozni egy segítő csapatban, ha szereti a kihívásokat, s ha készen áll egy sokszínű, érdekes feladatra, jelentkezzen önéletrajzával elérhetőségeinken. Örömünkre szolgálna, ha mellékelne egy rövid, bemutatkozó videót, hogy könnyebben képet alkothassunk az ön személyiségéről.
Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető
Tel : 06-30-851 1539
e-mail: czibi.zoltan@otpip.hu
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nádudvar

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nádudvar